Loading...
Om oss2017-01-23T11:08:27+00:00

Om oss

Rödja Bygg AB grundades 2002 av Håkan och Kerstin Ahlstedt. Håkan har under många år haft ledande befattningar på Sveriges större byggföretag och företaget har ett brinnande intresse för arkitektur och livsmiljöer. Sedan starten har företaget anlitats flitigt av både fastighetsbolag, industrier, privatpersoner och andra företag och organisationer i Småland.

Rödja Bygg AB har idag 10 medarbetare och åtar sig uppdrag av alla storlekar. Bred kompetens och hög servicegrad präglar verksamheten. Man utför uppdrag både för stora organisationer och privata kunder. Professionalism, hög servicegrad och ett unikt hantverkskunnande präglar verksamheten.

Verksamheten har uppmärksammats i svensk press flera gånger då med fokus på Håkan och Kerstins kunnande inom byggnadsvård, anläggning och design. Några exempel kan ni se här nedanför.

Kerstin och Håkan bor i den gamla Nämndemannagården, ett stort hus med en ännu större trädgård, i den lilla småländska byn Rödja. Sönerna med familjer bor helt nära. Dottern, däremot, är bosatt en bra bit uppåt landet.

Innanför smidesgrindarna möts man av en klassisk, välkrattad grusgång med generöst tilltagna perennplanteringar på bägge sidor. Två enorma lönnar sträcker sina skuggande grenar ut över gången. Huset är väl omhändertaget och växterna välmående, men så har det inte alltid varit.

Vill du anlita Rödja Bygg till ditt nästa projekt?

Kontakta Rödja Bygg
close-link